Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook

Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook groeit . Deze Wortel wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook

De Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook is een heerlijke toevoeging aan elke kruidentuin. Deze unieke plant combineert de smaak van bieslook met een vleugje knoflook, waardoor het perfect is om je gerechten op smaak te brengen. Om te genieten van deze smaakvolle kruiden, zaai je de Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook van maart tot augustus in de buitenlucht. Je kunt ervoor kiezen om ze in regeltjes te zaaien of in bloempotten te planten. Deze veelzijdige plant gedijt goed in zowel de volle grond als in potten, waardoor het een ideale keuze is voor zowel ervaren tuiniers als beginners. Een handige tip om de bladgroei in het tweede en volgende jaren te bevorderen, is het verwijderen van de bloemstengels. Door dit te doen, stimuleer je de plant om meer energie te steken in de groei van het blad, waardoor je een overvloedige oogst krijgt. Met de Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook heb je altijd verse kruiden binnen handbereik om je gerechten op smaak te brengen. Probeer het nu en ontdek de heerlijke smaakcombinatie van bieslook en knoflook!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook

De Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook bloeit . 

De Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Chinese Knoflook-Bieslook vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.