Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1

Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 80 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1

Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1, zijn de perfecte toevoeging aan elke moestuin. Dit unieke gewas combineert de heerlijke smaak van boerenkool met de knapperigheid van spruitjes. De Kalettes Garden Mix F1 is ontwikkeld om zowel op traditionele als biologische gronden te groeien, waardoor het geschikt is voor elke tuinier. Deze boerenkoolspruiten gedijen het beste wanneer ze na 5/6 weken worden uitgeplant. Het is een veelzijdige groente die geduldig wacht tot de juiste tijd is gekomen om te oogsten. Het beste van alles is dat boerenkoolspruitjes nog lekkerder smaken nadat ze bevroren zijn geweest. Door ze in te vriezen behouden ze hun smaak en voedingswaarde, waardoor u het hele jaar door kunt genieten van deze heerlijke groente. Met Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1, voegt u een unieke en smaakvolle groente toe aan uw moestuin. Het is een geweldige manier om uw gerechten op te fleuren en uw smaakpapillen te verrassen. Probeer het zelf en ontdek de verrukking van deze bijzondere boerenkoolspruiten!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1

De Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1 bloeit Nvt. 

De Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1 is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1 groeit maximaal tot 80 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Boerenkoolspruiten, Kalettes Garden Mix F1 vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.