Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen

Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen groeit . Deze Wortel wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen

De Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen is de perfecte toevoeging aan je tuin. Met zijn opvallende paarse bloemetjes en compacte formaat is deze Thaise basilicum uitermate geschikt voor zowel je balkon als siertuin. Begin vanaf half mei tot juli met het kweken van deze bijzondere basilicum. Je kunt ervoor kiezen om de zaden in een kweekbakje te planten en na ongeveer vier weken uit te planten, of je kunt ze direct in een bloempot zaaien en vervolgens wat uitdunnen. De Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen voegt niet alleen een vleugje exotisme toe aan je tuin, maar is ook nog eens heerlijk om te gebruiken in verschillende gerechten. Voeg de aromatische bladeren toe aan je favoriete Thaise gerechten of gebruik ze als smaakmaker in salades en sauzen. De mogelijkheden zijn eindeloos! Met deze Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen haal je niet alleen een prachtige plant in huis, maar ook een smaakvolle toevoeging aan je culinaire creaties. Waar wacht je nog op? Bestel nu en geniet binnenkort van je eigen Thaise basilicum!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen

De Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen bloeit . 

De Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Basilicum Siam Queen vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.