Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau

ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau groeit Hele jaar. Deze Champignon wordt maximaal 20 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeGeen bloemen, Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau

Pholiota Adiposa, ook wel bekend als "Chesnut", is een ontzettend smaakvolle paddenstoel die vaak wordt verward met de algemeen bekende kastanjechampignon (Agaricus Bisporus) vanwege de vorm en kleur. Kastanjechampignons komen voor in Europa, maar deze bijzondere paddenstoel wordt selectief gekweekt in de Verenigde Staten en brengt iets extra speciaals op tafel. Het is rijk aan polysachariden die het lichaam als primaire energiebron gebruikt en waarvan is aangetoond dat het antibacteriële en antitumorale eigenschappen heeft. Ze zijn vrij zeldzaam en in winkels nauwelijks te vinden, omdat niet veel telers ze kweken. Met ToshiFarm broed voor de Goudvliesbundelzwam kweek jij ze helemaal zelf op onze Masters Mix! Ons ToshiFarm broed voor de Goudvliesbundelzwam biedt jou de mogelijkheid om je eigen kastanjechampignons te kweken in het comfort van je eigen huis. Met de Masters Mix, een speciale mix van organische materialen die perfect zijn afgestemd op de behoeften van de Goudvliesbundelzwam, zorg je voor optimale groei en een rijke smaak. Het broed is zorgvuldig geselecteerd en klaar om geënt te worden op een substraat naar keuze, zoals houtsnippers of stro. Het kweken van je eigen kastanjechampignons is niet alleen een leuke en educatieve activiteit, maar het stelt je ook in staat om te gen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau

De ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen, Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau is Champignon. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau groeit maximaal tot 20 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voorvliesbundelzwamZelf Kastanjechampignons kweken Broed voor Chesnut Pholiota Adiposa Eco cadeau vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.