Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1

Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1

Aantal in verpakking8 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1 is een prachtige toevoeging aan elke tuin. Met zijn diepgele gekleurde vruchtvlees en zoete, licht nootachtige smaak, is deze pompoen een ware traktatie voor de smaakpapillen. Deze pompoen kan worden gezaaid vanaf begin mei tot half juni in de vollegrond op een zaaibed. Vervolgens kunnen de zaailingen worden uitgeplant in vruchtbare grond. De Sweet Mama F1 is een goed houdbare pompoen, met een gewicht van ongeveer 1 tot 2 kg. Niet alleen is deze pompoen een genot om te eten, maar zijn opvallende uiterlijk maakt hem ook perfect als decoratief element in je tuin. De Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1 voegt een vleugje kleur en elegantie toe aan elke buitenruimte. Dus als je op zoek bent naar een veelzijdige en smaakvolle toevoeging aan je tuin, zoek dan niet verder dan de Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1. Met zijn heerlijke smaak en prachtige uiterlijk, zal deze pompoen zeker indruk maken op zowel je smaakpapillen als je gasten.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1 bloeit Zomer. 

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1 is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1 groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Ornamental, Pompoen Sweet Mama F1 vind je 8 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.