Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaat Artisan&Tiger

Tomaat Artisan&Tiger

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaat Artisan&Tiger groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaat Artisan&Tiger

Aantal in verpakking16 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdJuli - Oktober
BloeiperiodeNajaar

 

Omschrijving van de Tomaat Artisan&Tiger

Dit pakket bevat niet één, maar twee aparte zakjes met elk 8 zaden van de Artisan Green en Pink Tiger tomaten. Met deze unieke combinatie kunt u genieten van een kleurrijk en smaakvol tomatenassortiment in uw eigen tuin. De Roma-tomaatjes groeien uit tot prachtige gestreepte vruchten van ongeveer 5 cm lang en wegen gemiddeld 20 gram. Wat deze tomaten extra bijzonder maakt, is hun uitstekende weerstand tegen scheuren en hun heerlijke zoetzure smaak. Ze zijn perfect om toe te voegen aan uw salades en zorgen voor een smaakexplosie in elke hap. Niet alleen de smaak is fantastisch, maar ook de plant zelf is sterk en gezond. Hij is goed bestand tegen ziektes en plagen, waardoor u zich geen zorgen hoeft te maken over het behoud van uw tomatenoogst. Bovendien heeft deze tomatensoort een lange plukperiode, wat resulteert in een grote opbrengst van sappige en smaakvolle tomaatjes gedurende het hele seizoen. Voeg een vleugje kleur en smaak toe aan uw tuin met de Tomaat Artisan&Tiger!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaat Artisan&Tiger

De Tomaat Artisan&Tiger kan je zaaien. De bloeiperiode is Najaar.

De Tomaat Artisan&Tiger bloeit Juli - Oktober. 

De Tomaat Artisan&Tiger is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaat Artisan&Tiger kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaat Artisan&Tiger groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaat Artisan&Tiger vind je 16 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.