Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint

Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint groeit maart - september. Deze Uien wordt maximaal 60 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint

Met ons uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint, kunt u uw eigen prachtige en smaakvolle groentetuin creëren. Dit zaadlint is speciaal ontworpen om het zaaien van uien en prei makkelijk en efficiënt te maken. Elk zaadlint bevat verschillende soorten uien en prei, die elk op hun eigen rij groeien voor een strak en georganiseerd resultaat. Hierdoor kunt u gemakkelijk onderscheid maken tussen de verschillende groenten en ze optimaal laten groeien. Een van de grote voordelen van dit zaadlint is dat het ook makkelijk te verspenen is. Dit betekent dat u de jonge zaailingen gemakkelijk kunt verplaatsen naar individuele potten of in de volle grond. Hierdoor krijgen ze voldoende ruimte om te groeien en kunt u uw tuin naar eigen wens indelen. Daarnaast zorgen de zaden in dit assortiment voor een hoge opbrengst en uitstekende kwaliteit. U kunt genieten van heerlijke uien en prei die vol van smaak zijn en perfect passen in allerlei gerechten. Met ons uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint heeft u alles wat u nodig heeft om uw eigen groentetuin te starten. Geniet van het plezier van tuinieren en oogst binnenkort uw eigen verse en smaakvolle uien en prei.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint

De Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint kan je maart - september zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint bloeit nvt. 

De Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint is Uien. Heerlijk om mee te koken.

De Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint groeit maximaal tot 60 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Uien zaden en prei zaden assortiment zaadlint vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.