Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Konings oesterzwam kweekset

Konings oesterzwam kweekset

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Konings oesterzwam kweekset groeit gehele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 5 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Konings oesterzwam kweekset

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijdniet
BloeiperiodeVoorjaar

 

Omschrijving van de Konings oesterzwam kweekset

De Konings oesterzwam kweekset is de perfecte manier om jouw eigen heerlijke en decoratieve paddenstoelen te kweken. Deze set is speciaal ontworpen voor de Eryngii, ook wel bekend als de Koningsoesterzwam. Met zijn fluweelachtige licht grijsbruine hoed en grote stevige witte steel is deze paddenstoel niet alleen een prachtige toevoeging aan je interieur, maar ook een smaakvolle aanvulling op je gerechten. De Konings oesterzwam groeit in trossen, waardoor je bij het oogsten direct een mooie bos paddenstoelen hebt. Deze set bevat alles wat je nodig hebt om succesvol te starten met het kweken van deze bijzondere paddenstoel. Met de duidelijke instructies en handige tips kun je direct aan de slag. Zorg voor een optimale groeiomgeving door de juiste temperatuur en luchtvochtigheid te behouden, en binnen no time geniet je van je eigen verse Konings oesterzwammen. Met de Konings oesterzwam kweekset haal je niet alleen een prachtige en smaakvolle paddenstoel in huis, maar ook een leuke en leerzame activiteit voor jong en oud. Ontdek de wonderlijke wereld van het paddenstoelen kweken en geniet van de voldoening die het geeft om je eigen verse ingrediënten te kunnen oogsten. Voeg een vleugje natuur toe aan je leven en start vandaag nog met het kweken van je eigen Konings oesterzwammen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Konings oesterzwam kweekset

De Konings oesterzwam kweekset kan je gehele jaar zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar.

De Konings oesterzwam kweekset bloeit niet. 

De Konings oesterzwam kweekset is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De Konings oesterzwam kweekset kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Konings oesterzwam kweekset groeit maximaal tot 5 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Konings oesterzwam kweekset vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.