Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry

Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry groeit . Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry

Sluis Garden Biologische Zaden introduceert met trots de Kerstomaatjes, Cherry. Deze zaden zijn biologisch geteeld en staan garant voor een overvloed aan zoete vruchten met een verrukkelijk fris zuurtje. De chocoladekleurige vruchten hebben een heerlijk sappig donkerrood vruchtvlees dat je smaakpapillen zal prikkelen. Wat deze zaden echt bijzonder maakt, is dat ze een langdurige en overvloedige oogst bieden van prachtig kleine vruchten die niet snel openbarsten. Je kunt blijven oogsten tot ver in het najaar, waardoor je de hele seizoen van deze heerlijke kerstomaatjes kunt genieten. Deze zaden kunnen zowel buiten op een warme windstille plek als in de kas, aan draad, worden geteeld. Echter, voor de beste resultaten raden wij aan om ze in de kas te telen. Wat je ook kiest, de Sluis Garden Biologische Zaden zullen je verzekeren van een overvloedige oogst en smaakvolle kerstomaatjes waar je van zult smullen.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry

De Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry bloeit . 

De Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis garden biologischtezaade kerstomaatjes,Cherry vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.