Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix

Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix groeit voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix

Aantal in verpakking50 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix

Onze Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix is de perfecte keuze voor liefhebbers van pompoenen. Deze mix bevat een verscheidenheid aan heerlijke pompoensoorten, zoals de zoete dumpling, hokaido, kleine witte, kleine donkergroene en kleine donkergroene soorten met strepen. Daarnaast zijn er ook nog gele en grote witte pompoenen toegevoegd aan deze mix. Wat deze pompoenen mix echt bijzonder maakt, is het heerlijk notige vruchtvlees. Elke pompoen in deze mix biedt een unieke smaakbeleving. Bovendien is dit mengsel ook uitermate geschikt om samen met kinderen te kweken en te genieten van de oogst. Het is een geweldige manier om kinderen te betrekken bij tuinieren en ze te laten genieten van de natuurlijke schoonheid en smaken van deze pompoenen. Naast hun culinaire waarde zijn de vruchten in deze mix ook zeer decoratief. Ze kunnen worden gebruikt als prachtige herfstdecoratie in huis of in de tuin. Met hun verschillende kleuren en vormen voegen ze een vleugje warmte en gezelligheid toe aan elke omgeving. Kies vandaag nog voor onze Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix en geniet van een smakelijke en visueel aantrekkelijke oogst!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix

De Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix bloeit zomer. 

De Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Pompoen zaden Eetbare pompoenen mix vind je 50 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.