Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik

ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik groeit Hele jaar. Deze Oesterzwam wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
Bloeitijd7 dagen
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik

Met het ToshiFarm broed kun je op een volledig ecologische manier je eigen grijze oesterzwammen kweken! Het broed is speciaal ontwikkeld voor gebruik met de ToshiFarm Growkit, maar kan ook worden gebruikt met andere oesterzwam kweeksets. Dankzij het krachtige broed van de Pleurotus Ostreatus, groeien de grootste bundels verse grijze oesterzwammen op. Het beste resultaat wordt behaald bij kamertemperatuur. Het kweken van oesterzwammen is ontzettend eenvoudig en voor iedereen toegankelijk. Je hebt geen speciale kas nodig, alleen een paddenstoel kweekset met broed is voldoende. Het ToshiFarm broed is perfect geschikt voor gebruik met een Oesterzwam Growkit. Door zelf je eigen oesterzwammen te kweken, kun je niet alleen genieten van verse en gezonde paddenstoelen, maar draag je ook bij aan een duurzame en milieuvriendelijke manier van voedselproductie. Dus waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met het kweken van je eigen grijze oesterzwammen met het ToshiFarm broed!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik

De ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik bloeit 7 dagen. 

De ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik is Oesterzwam. Heerlijk om mee te koken.

De ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze ToshiFarm Broed voor Grijze OesterzwammenBroed voor Oesterzwam Growkit Zelf paddenstoelen kweken op koffiedik vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.