Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea

Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea groeit . Deze Spinazie wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea

De Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea zijn de perfecte keuze voor tuinders die in de winter willen genieten van verse spinazie. Dit ras, genaamd Spinazie Viroflex, staat bekend om zijn uitstekende prestaties tijdens de koudste maanden van het jaar. Wat dit ras echt onderscheidt, is de stevigheid van de wortels. In vergelijking met andere rassen vormen de planten van Spinazie Viroflex sterkere wortels, waardoor ze minder gevoelig zijn voor vorst. Dit betekent dat je met deze zaden een hogere opbrengst kunt verwachten, zelfs onder barre weersomstandigheden. Naast de winterhardheid heeft Spinazie Viroflex nog meer te bieden. De donkergroene bladeren hebben een heerlijke smaak en zijn rijk aan voedingsstoffen. Of je het nu in salades wilt gebruiken, wilt roerbakken of wilt toevoegen aan soepen en stoofschotels, deze winterreuzen zullen je gerechten zeker naar een hoger niveau tillen. Verbaas jezelf en anderen met de smaak en versheid van je eigen zelfgekweekte spinazie!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea

De Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea bloeit . 

De Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea is Spinazie. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy zaden Spinazie Winterreuzen- Spinacia oleracea vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.