Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch

Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch

De Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch is een product van biologisch geteelde zaden. Deze pompoen heeft vruchten van ongeveer 35 cm groot, met heerlijk zoet oranje vruchtvlees met een vleugje muskaat. Daarnaast heeft deze pompoen een hoge voedingswaarde. Wat deze pompoen extra bijzonder maakt, is dat de vruchten laat in de herfst verkleuren en zeer lang houdbaar zijn. Om de Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch te kweken, kun je ervoor kiezen om de zaden onder glas in een bakje te zaaien of direct in een grote bloempot. Het is aan te raden om de pompoenen pas na half mei uit te planten, wanneer er 4 echte bladeren zijn. Het is belangrijk om te weten dat pompoenen zeer gevoelig zijn voor nachtvorst. Daarnaast heeft de plant veel mest, vocht en warmte nodig om goed te groeien. Het is tevens aan te raden om de ranken af te steken wanneer ze te lang worden. De Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch is geteeld, geschoond en verpakt volgens de biologische productiemethode. Dit betekent dat het zaad is geproduceerd en gecontroleerd door de stichting SKAL, met het certificeringsnummer 026035 / NL-BIO-01. Kies voor deze biologische pompoen en geniet van de heerlijke smaak en langdurige houdbaarheid!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch

De Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Pompoen Musquee de Provence Biologisch vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.