Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO

Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Broccoli wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO

Aantal in verpakking325 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO

De Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO is een biologisch geteeld zaadras dat al sinds 1880 bekend en bewezen is. Dit Italiaanse ras is middellaat en heeft een redelijk lang oogsttraject van ongeveer 60 dagen na het uitplanten. Voor optimale groei en ontwikkeling is het aan te raden om de zaden eerst onder glas in potjes te zaaien of op een plantbed. Het is belangrijk om de grond vochtig te houden en de jonge plantjes te beschermen tegen koolgalmug en koolvlieg met behulp van anti-insektengaas. Om ervoor te zorgen dat de Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO goed gedijt, is het raadzaam om de jonge plantjes tijdig uit te planten in goed bewerkte en bemeste grond. Het is ook belangrijk om elk jaar op een andere plaats te telen om ziektes en plagen te voorkomen. Het moment van oogsten is wanneer de bloemknoppen nog niet zijn geopend. Op deze manier kun je genieten van verse en smaakvolle broccoli van hoge kwaliteit. Met de Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO kun je niet alleen genieten van heerlijke en gezonde broccoli, maar ook bijdragen aan een duurzamere en milieuvriendelijkere teelt. Doordat dit zaad biologisch geteeld is, kun je erop vertrouwen dat er geen schadelijke chemicaliën zijn gebruikt tijdens de teelt. Kies dus voor deze biologische variant en geniet van de pure en natuurlijke smaak van broccoli uit eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO

De Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO is Broccoli. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Broccoli Calabrese Natalino BIO vind je 325 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.