Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Peulen Norli

Buzzy® Organic Peulen Norli

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Peulen Norli groeit . Deze Peulen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Peulen Norli

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Peulen Norli

Kweek nu je eigen biologische erwten met Buzzy® Organic Peulen Norli! Deze heerlijke erwten zijn speciaal geteeld als sluimererwt, wat betekent dat je ze kunt laten groeien met behulp van gaas of stokken, maar ook zonder deze ondersteuning. Met Buzzy® Organic Peulen Norli heb je de mogelijkheid om op een milieuvriendelijke manier te tuinieren. De biologische zaden zorgen ervoor dat je erwten vrij zijn van schadelijke chemicaliën en pesticiden. Je kunt genieten van versgeplukte erwten die niet alleen goed zijn voor jou, maar ook voor het milieu. Deze erwten zijn niet alleen lekker, maar ook een goede bron van voedingsstoffen. Ze bevatten veel vezels, eiwitten en vitamines, waardoor ze een gezonde toevoeging zijn aan jouw maaltijden. Voeg ze toe aan salades, roerbakgerechten of geniet gewoon van een handvol als gezonde snack. Met Buzzy® Organic Peulen Norli heb je alles wat je nodig hebt om jouw eigen biologische erwten te kweken. Laat je groene vingers spreken en geniet van de smaak van verse, biologische erwten uit eigen tuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Peulen Norli

De Buzzy® Organic Peulen Norli kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Buzzy® Organic Peulen Norli bloeit . 

De Buzzy® Organic Peulen Norli is Peulen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Peulen Norli kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Peulen Norli groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Peulen Norli vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.