Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo

Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo

De Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo is de perfecte keuze voor tuiniers die op zoek zijn naar een bijzondere en heerlijke toevoeging aan hun moestuin. Dit unieke ras is ideaal om te zaaien vanaf eind april tot half juni in de vollegrond. Na het zaaien, is het belangrijk om de zaailingen uit te planten in vruchtbare grond voor optimale groei en opbrengst. Wat deze winterpompoen zo speciaal maakt, zijn de 60-75 cm lange vruchten die een opvallende roze kleur hebben en de vorm hebben van een banaan. De vruchten zijn niet alleen prachtig om te zien, maar ook verrukkelijk om te eten. Het vruchtvlees heeft een heerlijke oranje-gele kleur en is zeer smaakvol. Je kunt deze pompoenen gebruiken in verschillende gerechten, zoals soepen, stoofschotels, en zelfs in zoete baksels. Met de Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo haal je niet alleen een decoratieve aanwinst voor je tuin binnen, maar ook een smaakvolle groente waar je van kunt genieten. De vruchten zijn gemakkelijk te kweken en hebben een goede opbrengst. Voeg deze bijzondere pompoen toe aan je moestuin en geniet van de schoonheid en de heerlijke smaak die het te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo

De Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo bloeit Zomer. 

De Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden PompoenBanana Jumbo vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.