Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaten zaden TomaatGold

Tomaten zaden TomaatGold

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaten zaden TomaatGold groeit . Deze Tomaat wordt maximaal 250 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaten zaden TomaatGold

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Tomaten zaden TomaatGold

Tomaten zaden TomaatGold, ook wel bekend als Blue Gold, zijn een unieke en apart uitziende tomatensoort. Deze middelgrote tomaten hebben blauwe schouders die eigenlijk donkerpaars van kleur zijn. Deze blauwe tomaten zijn speciaal ontwikkeld vanwege hun positieve effecten op de gezondheid. De TomaatGold heeft een donkergele kleur met opvallende paarse schouders, wat zorgt voor een prachtige en kleurrijke toevoeging aan elke tuin. Deze tomaten hebben niet alleen een aantrekkelijk uiterlijk, maar ook een heerlijke smaak. Ze hebben een lichtzoete tomatensmaak met een verfrissende nasmaak. Wat deze tomatensoort extra bijzonder maakt, is het sappige vruchtvlees en de dunne schil. Dit maakt het gemakkelijk om de tomaten te eten en te gebruiken in verschillende gerechten. Of je nu besluit om ze vers te eten, te gebruiken in salades of te verwerken in sauzen, de TomaatGold zal zeker een smaakvolle toevoeging zijn. Laat je verrassen door de unieke kleuren en smaken van de TomaatGold en geniet van gezonde en heerlijke tomaten rechtstreeks uit je eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaten zaden TomaatGold

De Tomaten zaden TomaatGold kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Tomaten zaden TomaatGold bloeit zomer. 

De Tomaten zaden TomaatGold is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaten zaden TomaatGold kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaten zaden TomaatGold groeit maximaal tot 250 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaten zaden TomaatGold vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.