Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Click And Grow navulling Tomaat

Click And Grow navulling Tomaat

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Click And Grow navulling Tomaat groeit . Deze Tomaten wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Click And Grow navulling Tomaat

Aantal in verpakking
StandplaatsSchaduw
Bloeitijd
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Click And Grow navulling Tomaat

Verse tomaten zijn een essentieel ingrediënt in veel heerlijke gerechten. Met de Click And Grow navulling Tomaat kun je nu je eigen sappige tomaten kweken, rechtstreeks vanuit je eigen keuken! Dit innovatieve Click and Grow-systeem maakt tuinieren gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen, zelfs als je nog nooit eerder een plant hebt laten groeien. Deze navulling-capsules zijn speciaal ontworpen om te passen in de Click and Grow-kit en bevatten alles wat je nodig hebt om je tomatenplant te laten gedijen. Elke capsule is gevuld met zaden, aarde en voedingsstoffen, zodat je plantje alles heeft wat het nodig heeft om gezond en sterk te groeien. Het enige wat je hoeft te doen, is water geven en het Click and Grow-systeem doet de rest! Met de Click And Grow navulling Tomaat kun je genieten van de smaakvolle tomaten die je zelf hebt gekweekt, zonder gedoe met tuinieren. Of je nu een ervaren tuinier bent of nog nooit eerder een plant hebt laten groeien, dit is de ideale manier om je eigen verse tomaten te oogsten. Voeg wat groen toe aan je keuken en geniet van de voldoening van het kweken van je eigen voedsel. Bestel vandaag nog je navulling-capsules en begin met het kweken van heerlijke tomaten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Click And Grow navulling Tomaat

De Click And Grow navulling Tomaat kan je zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Click And Grow navulling Tomaat bloeit . 

De Click And Grow navulling Tomaat is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Click And Grow navulling Tomaat kan je het beste zaaien op een Schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Click And Grow navulling Tomaat groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Click And Grow navulling Tomaat vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.