Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Tomaat Lemon Tree

Sluis Garden Tomaat Lemon Tree

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Tomaat Lemon Tree groeit Voorjaar - zomer. Deze Tomaat wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Tomaat Lemon Tree

Aantal in verpakking45 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Tomaat Lemon Tree

Lemon Tree is de perfecte naam voor dit soort tomaat, omdat het zijn naam eer aandoet. De Lemon Tree tomaat heeft namelijk vruchten die ongeveer 6 cm groot zijn en een helder gele kleur hebben, net als een citroen. Deze tomaten zijn stevig en kunnen op verschillende manieren gebruikt worden, zoals voor het maken van ketchup, sap, sauzen en natuurlijk ook gewoon vers in salades of andere gerechten. De Lemon Tree tomaat heeft een prettige, lichte smaak die hem uitermate geschikt maakt voor gebruik in de keuken. De beste resultaten worden behaald door de Lemon Tree tomaat in de kas te telen, aan draad. Hierdoor krijgen de tomatenplanten voldoende ondersteuning en kunnen ze optimaal groeien en rijpen. Het kweken van Lemon Tree tomaten in de kas zorgt ervoor dat de vruchten beschermd worden tegen invloeden van buitenaf, zoals extreme weersomstandigheden. Hierdoor kan men het hele jaar door genieten van heerlijke, gele tomaten. Kies voor de Sluis Garden Tomaat Lemon Tree en geniet van de frisse, citroenachtige smaak en de vele culinaire mogelijkheden die deze tomaat biedt. Met zijn heldere gele kleur zal de Lemon Tree tomaat bovendien een echte blikvanger zijn in uw tuin of kas. Voeg deze unieke tomaat toe aan uw collectie en geniet van de heerlijke smaak en de vele culinaire mogelijkheden die de Lemon Tree tomaat te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Tomaat Lemon Tree

De Sluis Garden Tomaat Lemon Tree kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Tomaat Lemon Tree bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Tomaat Lemon Tree is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Tomaat Lemon Tree kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Tomaat Lemon Tree groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Tomaat Lemon Tree vind je 45 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.