Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Muskaatsalie

Kruiden zaden Muskaatsalie

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Muskaatsalie groeit voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 130 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Muskaatsalie

Aantal in verpakking150 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdjuni - september
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Muskaatsalie

De Muskaatsalie, ook bekend als Scharlei, is een prachtige plant die oorspronkelijk afkomstig is uit Zuid-Oost-Europa en Azië. Hij gedijt het beste op droge, rotsachtige plekken en voegt een vleugje schoonheid toe aan elke tuin. Met zijn grote grijsgroene bladeren en lange bloemaren met betoverende wit-roze tot paarsblauwe bloemen, is deze plant een lust voor het oog. Naast zijn esthetische waarde heeft de Muskaatsalie ook een sterke geur die bijen en vlinders aantrekt. Deze geur is zeer geliefd bij sommige mensen, terwijl anderen het misschien wat minder aangenaam vinden. Hoewel de plant niet veel culinair of medisch wordt gebruikt, wordt de olie ervan veelvuldig gebruikt in mannenparfums. Daarnaast kunnen de bladeren worden gebruikt om thee te zetten die helpt bij tandvleesproblemen en keelontstekingen. De Muskaatsalie is een meerjarige plant en kan een hoogte bereiken van maar liefst 130 cm. Met zijn unieke eigenschappen en prachtige verschijning is deze plant een waardevolle toevoeging aan elke tuin. Waar wacht je nog op? Haal nu je eigen Kruiden zaden Muskaatsalie en geniet van de schoonheid en geur die deze plant te bieden heeft.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Muskaatsalie

De Kruiden zaden Muskaatsalie kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kruiden zaden Muskaatsalie bloeit juni - september. 

De Kruiden zaden Muskaatsalie is . Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Muskaatsalie kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Muskaatsalie groeit maximaal tot 130 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Muskaatsalie vind je 150 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.