Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Hortitops Tomaten Bombero F1

Hortitops Tomaten Bombero F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Tomaten Bombero F1 groeit . Deze Tomaten wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Tomaten Bombero F1

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Hortitops Tomaten Bombero F1

De Hortitops Tomaten Bombero F1 is een absolute smaakbom! Deze tomaat is perfect voor de echte tomatenliefhebbers die houden van een stevige, sappige en heerlijk zoete tomatenervaring. Met zijn dikke vleesachtige vruchten is deze tomaat een ware traktatie voor de smaakpapillen. Deze tomatenplant gedijt het beste wanneer hij vanaf eind februari wordt gezaaid in een kweekbakje bij een temperatuur van 20°C. Maar als je wilt, kun je hem ook later buiten onder glas zaaien. Na het verspenen kun je de planten gaan uitplanten in een kasje of in potten. Zo kun je zelfs als je geen grote tuin hebt, genieten van de verrukkelijke smaak van verse tomaten. De Hortitops Tomaten Bombero F1 is niet alleen een genot voor de smaak, maar ook voor het oog. De plant groeit uit tot een prachtige struik met weelderige groene bladeren en zal je tuin of balkon opfleuren met zijn levendige kleuren. Dus als je op zoek bent naar een tomatenvariëteit die zowel smaakvol als decoratief is, dan is de Hortitops Tomaten Bombero F1 de perfecte keuze voor jou!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Tomaten Bombero F1

De Hortitops Tomaten Bombero F1 kan je zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Hortitops Tomaten Bombero F1 bloeit . 

De Hortitops Tomaten Bombero F1 is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Tomaten Bombero F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Tomaten Bombero F1 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Tomaten Bombero F1 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.