Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake

Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake groeit voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake

Aantal in verpakking20 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake

De Kalebas Sicilian Snake is een buitengewoon lichte en opvallende variant van de kalebas, die vele benamingen heeft. Hij staat bekend als de Sicilian Snake, Italian Snake, fleskalebas en Italiaanse Slang. Deze specifieke kalebas behoort tot het zogenaamde Gourd type, wat een eetbare variant is. De vruchten van deze bijzondere en unieke slangachtige kalebas hebben een kronkelig en crèmekleurig uiterlijk, met een ivoorwitte binnenkant. Hoewel ze een lengte kunnen bereiken van maar liefst 150-200 centimeter, zijn de vruchten het meest smaakvol wanneer ze een lengte hebben van 30-60 cm. De Kalebas Sicilian Snake is niet alleen een decoratieve toevoeging aan jouw tuin, maar kan ook gebruikt worden voor culinaire doeleinden. De vruchten kunnen worden gebruikt als decoratie in bloemstukken of kunnen worden uitgehold en gebruikt als unieke en creatieve plantenbakken. Daarnaast kunnen ze ook worden gebruikt in diverse gerechten, zoals soepen, stoofschotels en salades. De mogelijkheden zijn eindeloos en bieden een smaakvolle en visueel aantrekkelijke toevoeging aan jouw culinaire creaties. De Kalebas Sicilian Snake is een veelzijdige en verrassende kalebasvariant die zowel een lust voor het oog als voor de smaakpapillen is. Of je nu op zoek bent naar een opvallende decoratie voor in huis of een uniek ingrediënt voor in de keuken, deze kalebas zal zeker aan al jouw verw.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake

De Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake bloeit zomer. 

De Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kalebas zaden Kalebas Sicilian Snake vind je 20 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.