Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca

Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca groeit Hele jaar. Deze Rucola wordt maximaal 6 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsHalf-schaduw
BloeitijdHele jaar
BloeiperiodeZomer, Voorjaar, Najaar, Winter

 

Omschrijving van de Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca

Onze Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket is een heerlijke en gezonde toevoeging aan je maaltijden. Deze kiemgroente heeft een pittige en nootachtige smaak die perfect past bij salades, sandwiches en zelfs pasta gerechten. Wat deze kiemgroente echt uniek maakt, is dat het vol zit met voedingsstoffen. Het is een uitstekende bron van vitamine C, vitamine K en calcium. Bovendien zit het boordevol antioxidanten die helpen bij het bestrijden van vrije radicalen in je lichaam. Om ervoor te zorgen dat je optimaal kunt genieten van deze spruit-kiemgroente, is het belangrijk om te weten dat er een risico op E.coli-besmetting bestaat. Wees gerust, wij nemen alle nodige voorzorgsmaatregelen om ervoor te zorgen dat onze producten veilig zijn, maar het is essentieel om de kiemgroenten altijd grondig te wassen voor gebruik. Bewaar ze ook niet te lang, want in de koelkast blijven ze slechts enkele dagen vers na het oogsten. Voeg een knapperige en smaakvolle twist toe aan je gerechten met onze Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket. Probeer het vandaag nog en ontdek een nieuwe dimensie van smaak en gezondheid!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca

De Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca kan je Hele jaar zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar, Najaar, Winter.

De Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca bloeit Hele jaar. 

De Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca is Rucola. Heerlijk om mee te koken.

De Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca kan je het beste zaaien op een Half-schaduwrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca groeit maximaal tot 6 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Spruit-Kiemgroente Rucola Rocket ca vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.