Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Meloen Artemis F1

Sluis Garden Meloen Artemis F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Meloen Artemis F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Meloen Artemis F1

Aantal in verpakking8 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Meloen Artemis F1

Artemis F1 is een fantastische meloen van tuinderskwaliteit voor liefhebbers van heerlijk zoete vruchten. Deze professionele Charentais meloen is niet alleen buitengewoon smaakvol, maar ook uiterst resistent tegen ziekten. Met Artemis in je tuin ben je verzekerd van gezonde en krachtige planten met weelderig blad. Het overvloedige blad zorgt niet alleen voor een prachtig groen geheel, maar ook voor extra schaduw bij de vruchten. Dit bevordert het rijpingsproces, waardoor de vruchten nog sappiger en smaakvoller worden. Wat Artemis zo bijzonder maakt, is het hoge "brix-gehalte" van de vruchten. Dit betekent dat de vruchten een natuurlijke zoetheid hebben en langer houdbaar zijn. Met een gemiddeld vruchtgewicht van ongeveer 1,1 kg, biedt elke meloen een ware smaaksensatie. Voor de beste resultaten wordt het telen van Artemis in een kas aanbevolen. Hier kunnen de optimale groeiomstandigheden worden gecreëerd, waardoor je meloenen kunt kweken die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen. Om een goede bestuiving te garanderen, kan het helpen om de planten een handje te helpen. Door bijvoorbeeld af en toe te schudden of een zacht penseel te gebruiken, kun je ervoor zorgen dat het stuifmeel goed wordt verspreid. Zo ben je verzekerd van een overvloedige oogst vol met heerlijke, sappige meloenen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Meloen Artemis F1

De Sluis Garden Meloen Artemis F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Meloen Artemis F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Meloen Artemis F1 is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Meloen Artemis F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Meloen Artemis F1 groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Meloen Artemis F1 vind je 8 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.