Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Hortitops Zaden Augurken Hokus

Hortitops Zaden Augurken Hokus

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Hortitops Zaden Augurken Hokus groeit . Deze Radijs wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Hortitops Zaden Augurken Hokus

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Hortitops Zaden Augurken Hokus

De Hortitops Zaden Augurken Hokus zijn een magische toevoeging aan elke moestuin. Deze augurken zijn een echte traktatie voor de smaakpapillen en kunnen worden gekweekt van half april tot half mei. Begin met zaaien onder glas en verplant de zaailingen vervolgens in potjes. Half mei kunnen de plantjes naar buiten worden gebracht, of als je dat wilt, kunnen ze vanaf mei direct buiten worden gezaaid in regels. Wat deze augurken zo bijzonder maakt, is hun unieke ranken die zich afwisselend naar links en naar rechts slingeren. Dit geeft niet alleen een visueel aantrekkelijk effect, maar zorgt er ook voor dat de planten optimaal kunnen groeien en bloeien. Naast hun betoverende uiterlijk zijn de Hortitops Zaden Augurken Hokus ook nog eens resistent tegen vruchtvuur en mozaïekziekte. Dit betekent dat je zorgeloos kunt genieten van een overvloedige oogst zonder je zorgen te hoeven maken over deze veelvoorkomende plantenziekten. Dus, als je op zoek bent naar een heerlijke en betoverende toevoeging aan je moestuin, kies dan voor de Hortitops Zaden Augurken Hokus. Met hun unieke ranken en weerstand tegen ziekten, zullen deze augurken zeker een magisch tintje geven aan je culinaire avonturen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Hortitops Zaden Augurken Hokus

De Hortitops Zaden Augurken Hokus kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Hortitops Zaden Augurken Hokus bloeit . 

De Hortitops Zaden Augurken Hokus is Radijs. Heerlijk om mee te koken.

De Hortitops Zaden Augurken Hokus kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Hortitops Zaden Augurken Hokus groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Hortitops Zaden Augurken Hokus vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.