Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Meiraap Rondetekop

Sluis Garden Meiraap Rondetekop

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Meiraap Rondetekop groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Meiraap Rondetekop

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Meiraap Rondetekop

Witvlezige knolletjes met een rode kop, dat zijn de Sluis Garden Meiraap Rondetekop. Deze veelzijdige groente kan zowel rauw als gestoofd worden gegeten. Het is belangrijk om de knollen niet te groot te laten worden, anders worden ze zacht. We raden aan om ze te oogsten wanneer ze ongeveer 6 cm groot zijn. Voor het zaaien van de Meiraap Rondetekop is het belangrijk om dun uit te zaaien op regels en vervolgens in de rij uit te dunnen. Je hoeft de grond niet of nauwelijks te bemesten, waardoor deze groente geschikt is voor alle soorten grond. De Meiraap Rondetekop staat bekend om zijn heerlijke smaak en kan al zeer vroeg worden geoogst, vandaar ook de naam "Meirapen". Verrijk je tuin en geniet van deze unieke groente. De Sluis Garden Meiraap Rondetekop is niet alleen lekker, maar ook gemakkelijk te kweken. Voeg deze bijzondere groente toe aan je moestuin en geniet van de vele culinaire mogelijkheden die het biedt.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Meiraap Rondetekop

De Sluis Garden Meiraap Rondetekop kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Meiraap Rondetekop bloeit . 

De Sluis Garden Meiraap Rondetekop is . Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Meiraap Rondetekop kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Meiraap Rondetekop groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Meiraap Rondetekop vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.