Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis GardenClementine Tomaat

Sluis GardenClementine Tomaat

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis GardenClementine Tomaat groeit vanaf maart tot oktober. Deze Tomaat wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis GardenClementine Tomaat

Aantal in verpakking45 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdzomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis GardenClementine Tomaat

De Sluis Garden Clementine Tomaat is een fantastische toevoeging aan uw tuin! Deze tomaten zijn biologisch geteeld en zorgen voor een overvloed aan grote trossen ronde gele kerstomaatjes. Elke tomaat heeft een gewicht van ongeveer 10 gram en een diameter van 2,5 cm, wat perfect is voor gebruik in salades, pasta's en sauzen. Deze specifieke variant, de Yellow Clementine, is niet alleen geschikt voor in de volle grond, maar ook voor gebruik op uw patio. De compacte plant groeit goed in potten en containers, waardoor u de mogelijkheid heeft om uw eigen tomaten te kweken, zelfs als u geen grote tuin heeft. De Yellow Clementine tomaat is een echt pronkstuk met zijn glanzende gele kleur en zoete smaak. Daarnaast zijn deze zaden biologisch geteeld, wat betekent dat u kunt genieten van gezonde en natuurlijke tomaten zonder schadelijke chemicaliën. Kweek uw eigen verse, sappige tomaten en geniet van de heerlijke smaak en voedingswaarde die ze bieden. Met de Sluis Garden Clementine Tomaat haalt u een echte smaakmaker in huis en kunt u uw gerechten naar een hoger niveau tillen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis GardenClementine Tomaat

De Sluis GardenClementine Tomaat kan je vanaf maart tot oktober zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis GardenClementine Tomaat bloeit zomer. 

De Sluis GardenClementine Tomaat is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis GardenClementine Tomaat kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis GardenClementine Tomaat groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis GardenClementine Tomaat vind je 45 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.