Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten

Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten groeit oogsten: juli-oktober. Deze Tomaat wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNiet van toepassing
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten

De Tomaat Pyros F1 hybride is een geweldige toevoeging aan elke tuin. Met zijn grote, sappige en smaakvolle vruchten zorgt deze tomaat voor een ware smaakexplosie in je mond. Niet alleen is deze tomaat heerlijk om zo te eten, maar hij is ook perfect voor het maken van sauzen, salades en andere gerechten. Wat deze tomaat nog specialer maakt, is de hoge productiviteit. Of je nu een hobbyserre hebt of in de openlucht tuiniert, deze selectie zal je niet teleurstellen. De planten zijn zeer productief en zorgen voor een overvloedige oogst van smaakvolle vruchten. Daarnaast is de Tomaat Pyros F1 hybride ook nog eens gemakkelijk te kweken en te onderhouden. Met zijn prachtige rode kleur en sappige textuur is de Tomaat Pyros F1 hybride niet alleen een lust voor het oog, maar ook voor de smaakpapillen. Probeer deze fantastische tomaat uit en geniet van zijn grote, sappige en smaakvolle vruchten in al je favoriete gerechten.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten

De Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten kan je oogsten: juli-oktober zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten bloeit Niet van toepassing. 

De Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten is Tomaat. Heerlijk om mee te koken.

De Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaat Pyros F1 hybride Grote, sappige en smaakvolle vruchten vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.