Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren

Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren groeit oogsten: juni - augustus. Deze Erwten wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren

Norli sluimerwten zijn een heerlijke en veelzijdige toevoeging aan uw maaltijden. Deze bijzondere erwtensoort is speciaal gekweekt om de hele peulen te consumeren, net zoals boontjes. Het is een geweldige manier om te genieten van de volle smaak en voedingswaarde van erwten, zonder het gedoe van het verwijderen van de erwten uit de peulen. Om de beste smaak en textuur te ervaren, is het belangrijk om Norli sluimerwten in hun jonge toestand te oogsten. Dit betekent dat u de peulen moet plukken voordat de erwten zich vormen. Op deze manier zijn de peulen zacht en mals, met een knapperige beet die perfect is voor roerbakgerechten, salades of gewoon als gezonde snack. Norli sluimerwten zijn niet alleen lekker, maar ook voedzaam. Ze zitten boordevol vitamines, mineralen en vezels die bijdragen aan een gezonde levensstijl. Voeg ze toe aan uw favoriete gerechten en geniet van de heerlijke smaak en voordelen die deze speciale erwten te bieden hebben. Met Norli sluimerwten haalt u een uniek en smakelijk product in huis. Probeer ze vandaag nog en ontdek zelf hoe deze peulen uw maaltijden naar een hoger niveau tillen.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren

De Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren kan je oogsten: juni - augustus zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren bloeit nvt. 

De Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren is Erwten. Heerlijk om mee te koken.

De Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Erwt Sluimerwt Peulen Norli Gekweekt om de peulen in hun geheel te consumeren vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.