Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak

Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak groeit . Deze Paprika wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak

Ontdek de heerlijke zoete paprika's van Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder. Deze paprika's hebben grote, stevige vruchten met vier compartimenten, en ze zijn heerlijk zacht van smaak. Deze variant is middelmatig vroeg, wat betekent dat je al snel kunt genieten van je eigen verse paprika's. Om de beste resultaten te behalen, raden we aan om de zaden onder glas te zaaien en vervolgens op een warme plek te laten groeien. Zodra de plantjes voldoende groot zijn, kunnen ze worden overgeplant naar de tuin. Het is belangrijk om de paprika's in mei op een beschutte en zonnige plek te planten, met een onderlinge afstand van 50x60 cm. Op deze manier krijgen de planten voldoende ruimte om te groeien en te bloeien. Een handige tip om de oogst van grotere vruchten te versnellen, is het regelmatig uitknijpen van de zijscheuten. Hierdoor kan de plant al zijn energie richten op het ontwikkelen van grote paprika's. Met Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder kun je genieten van heerlijke, zoete paprika's die je zelf hebt gekweekt. Voeg ze toe aan je favoriete gerechten of geniet ervan als gezonde snack.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Paprika Yolo Wonder Zoete paprika zacht van smaak vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.