Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1

Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1 groeit Voorjaar - zomer. Deze Paprika wordt maximaal 150 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1

Aantal in verpakking10 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1

De Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1 is een heerlijke en veelzijdige paprika die perfect is om te vullen of te grillen. Met een lengte van 17-20 cm en een breedte van 5 cm, biedt deze zoete puntpaprika voldoende ruimte voor al je culinaire creaties. Wat deze paprika echt speciaal maakt, is de heerlijke zoete smaak met een brix-waarde van 8/9. Daarnaast bevat de Medrano paprika veel goede mineralen en vitaminen, waardoor het niet alleen lekker is, maar ook nog eens gezond. De plant zelf is compact en sterk groeiend, waardoor je een goede oogst kunt verwachten. De kleur van de paprika verandert van helgroen naar helder rood, wat een prachtig kleurenpalet toevoegt aan je tuin of kas. Je kunt de zaden onder glas zaaien op een zaaibed of direct in 10 cm potjes. Zodra de zaailingen opkomen, kun je ze verplanten en later in een koude kas of buiten op een warme beschutte plaats uitplanten. Deze puntpaprika is ook geschikt voor teelt in potten en bakken, dus zelfs als je geen grote tuin hebt, kun je nog steeds genieten van de smaakvolle Medrano paprika's. In de kas kan de hoogte oplopen tot ongeveer 1,50 m en buiten zal de plant een hoogte bereiken van ongeveer 75 cm. Met de Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1 haal je niet alleen een heerlijke en veelzijdige.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1

De Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1 kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1 bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1 is Paprika. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1 kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1 groeit maximaal tot 150 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Puntpaprika Medrano F1 vind je 10 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.