Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Kruiden zaden Citroengras

Kruiden zaden Citroengras

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Kruiden zaden Citroengras groeit voorjaar - zomer. Deze Wortel wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Kruiden zaden Citroengras

Aantal in verpakking400 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdn.v.t.
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Kruiden zaden Citroengras

Kruiden zaden Citroengras is een geweldig kruid dat je tuin zal verrijken met zijn sterke citroengeur en smaak. Dit grasachtige kruid komt oorspronkelijk uit Azië en staat ook wel bekend als Sereh in Indonesië. Het is niet alleen eenvoudig te kweken, maar ook zeer veelzijdig en heerlijk van smaak. Naast zijn culinaire toepassingen heeft Citroengras ook een breed scala aan geneeskrachtige eigenschappen. Het wordt al eeuwenlang medicinaal gebruikt tegen koorts, hoest, verkoudheid, bronchitis en griep. Je kunt een verfrissende thee maken van Citroengras om je lichaam te revitaliseren. Bovendien wordt er op de wortel van Citroengras gekauwd om de adem op te frissen. Het kweken van Citroengras is een eenvoudige en plezierige ervaring. Dit eenjarige kruid is niet winterhard, dus het is ideaal om het in potten te planten. De lange, witte stengels met een lichtgroen bovenstuk en een verdikking aan de onderkant kunnen in hun geheel worden gebruikt of in stukjes worden gesneden. Als je geen verse Citroengras bij de hand hebt, kun je ook gedroogd Serehpoeder gebruiken. Ontdek de verrassende wereld van Citroengras en voeg een vleugje Azië toe aan je gerechten. Of je nu een ervaren kok bent of net begint met koken, dit veelzijdige kruid zal je gerechten zeker naar een hoger niveau tillen. Kneus.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Kruiden zaden Citroengras

De Kruiden zaden Citroengras kan je voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Kruiden zaden Citroengras bloeit n.v.t.. 

De Kruiden zaden Citroengras is Wortel. Heerlijk om mee te koken.

De Kruiden zaden Citroengras kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Kruiden zaden Citroengras groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Kruiden zaden Citroengras vind je 400 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.