Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO

Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Komkommer wordt maximaal 180 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO

Aantal in verpakking35 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO

De Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO is een hoogwaardig product dat biologisch geteelde zaden bevat. Dit oude, maar betrouwbare ras is perfect geschikt voor zowel buiten in de volle grond als in de kas. De komkommerplant produceert vruchten van ongeveer 20 cm lang met een heerlijke smaak. Wat deze komkommer uniek maakt, zijn de lichte stekels op de wat dikkere vruchten, die bijdragen aan de positieve smaakervaring. Daarnaast is de Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO van nature resistent tegen ziekten, wat zorgt voor een gezonde en sterke groei van de plant. Om zaadvorming tegen te gaan, is het aan te raden om de komkommers jong te plukken. Vanaf half mei kunnen de komkommerplanten buiten worden geplant op een zonnige en goedbemeste locatie, bij voorkeur op een beschutte plaats. Om een overvloed aan vruchten te voorkomen en de plant een langere oogstperiode te geven, is het belangrijk om de top van de rank te knijpen zodra er 2 tot 3 vruchten per rank zijn gezet. Met de Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO geniet je niet alleen van heerlijke komkommers, maar ook van een gezonde en productieve plant.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO

De Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO is Komkommer. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO groeit maximaal tot 180 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Komkommer Marketmore BIO vind je 35 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.