Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Pronkboon Prijswinner

Sluis Garden Pronkboon Prijswinner

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Pronkboon Prijswinner groeit . Deze Bonen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Pronkboon Prijswinner

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Pronkboon Prijswinner

De Sluis Garden Pronkboon Prijswinner is een buitengewoon decoratieve plant met prachtige rode bloemen. Deze plant produceert groene bonen van ongeveer 27 cm lang, die vrij smal en vlezig zijn. De bonen hebben paarsrode zaden met zwarte strepen, wat een uniek en opvallend kenmerk is. Het is belangrijk om de bonen op jonge leeftijd te plukken, omdat er anders een vlies en draad in de bonen kunnen ontstaan. Deze Pronkboon is perfect om te gebruiken als snijboon. Hij is ook zeer goed bestand tegen koude temperaturen, waardoor hij geschikt is voor vroege oogsten onder glas. Het is ook mogelijk om de bonen voor te zaaien in potjes, zodat ze alvast kunnen groeien voordat ze worden uitgeplant. Het is belangrijk om te weten dat bonen warmte nodig hebben en kwetsbaar zijn voor te veel wind en nachtvorst. Om de Sluis Garden Pronkboon Prijswinner te planten, is het aan te raden om dit te doen na half mei in de volle grond. Het is ook belangrijk om stokken dakvormig te plaatsen en ongeveer 5 zaden per stok te planten. Naarmate de planten groeien, moeten ze omhoog worden begeleid, zodat ze goed kunnen groeien en bloeien. Geniet van deze prachtige en smakelijke bonen in uw tuin!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Pronkboon Prijswinner

De Sluis Garden Pronkboon Prijswinner kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Pronkboon Prijswinner bloeit . 

De Sluis Garden Pronkboon Prijswinner is Bonen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Pronkboon Prijswinner kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Pronkboon Prijswinner groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Pronkboon Prijswinner vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.