Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch

Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Peper wordt maximaal 75 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch

Aantal in verpakking25 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch

De Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch is een unieke en smaakvolle peper die een perfecte toevoeging is aan jouw tuin. Deze peper staat bekend om zijn grote formaat en matige pittigheid, waardoor het een veelzijdige keuze is voor verschillende gerechten. Deze peper ondergaat een prachtige kleurtransformatie terwijl hij rijpt, van groen naar geel en uiteindelijk naar een prachtige oranje-rode kleur. Naarmate de peper rijpt, neemt ook de scherpte langzaam toe, waardoor je kunt genieten van een geleidelijk intenser wordende smaak. Met een lengte van ongeveer 15 cm en een breedte van 4 cm is deze Hongaarse peper een ware eyecatcher in je tuin. De Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch gedijt prima in ons koelere klimaat, maar voor een nog grotere en zekerdere oogst kun je ervoor kiezen om deze peper in een koude kas te telen. De plant heeft een hoogte van ongeveer 75 cm en zal je tuin verrijken met zijn weelderige groei. Met zijn biologische teeltproces kun je er zeker van zijn dat je een gezonde en smaakvolle peper kunt oogsten, rechtstreeks uit je eigen tuin. Laat je verrassen door de heerlijke smaak en veelzijdigheid van de Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch!

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch

De Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch groeit maximaal tot 75 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Peper HungarianHot Wax Biologisch vind je 25 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.