Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Protectate zaden: Mexicaanse peper

Protectate zaden: Mexicaanse peper

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Protectate zaden: Mexicaanse peper groeit lente - zomer. Deze Peper wordt maximaal 200 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Protectate zaden: Mexicaanse peper

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijdlente - zomer
BloeiperiodeVoorjaar | Zomer

 

Omschrijving van de Protectate zaden: Mexicaanse peper

De Protectate zaden: Mexicaanse peper is een unieke variëteit die je tuin zal verrijken met zijn sierlijke en smaakvolle vruchten. Deze peper heeft een bijzonder kort en afgerond formaat, waardoor hij perfect is voor zowel de beginnende tuinier als de ervaren liefhebber. Met een lengte van 5 tot 9 cm biedt deze peper een compacte en handige optie voor het kweken van je eigen verse kruiden. Wat deze Mexicaanse peper nog specialer maakt, is de kleurverandering van de vruchten naarmate ze rijpen. Wanneer de peper nog jong is, heeft hij een prachtige groene kleur die langzaam transformeert naar een levendige rode tint. Dit geeft je tuin een kleurrijk en levendig accent en maakt de peper ook visueel aantrekkelijk voor culinaire creaties. Elke plant van de Protectate zaden: Mexicaanse peper kan maar liefst dertig vruchten voortbrengen, waardoor je een overvloed aan verse pepers hebt om te oogsten. Of je nu een pittige salsa wilt maken, je favoriete gerechten wilt opfleuren of gewoon wilt genieten van de unieke smaak van verse peper, deze variëteit zal zeker aan al je verwachtingen voldoen. Begin vandaag nog met het kweken van je eigen Mexicaanse peper en geniet van de smaakvolle en kleurrijke toevoeging aan je tuin en keuken.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Protectate zaden: Mexicaanse peper

De Protectate zaden: Mexicaanse peper kan je lente - zomer zaaien. De bloeiperiode is Voorjaar | Zomer.

De Protectate zaden: Mexicaanse peper bloeit lente - zomer. 

De Protectate zaden: Mexicaanse peper is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Protectate zaden: Mexicaanse peper kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Protectate zaden: Mexicaanse peper groeit maximaal tot 200 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Protectate zaden: Mexicaanse peper vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.