Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomaat Paola F1Van Hemert Co

Tomaat Paola F1Van Hemert Co

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomaat Paola F1Van Hemert Co groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomaat Paola F1Van Hemert Co

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tomaat Paola F1Van Hemert Co

Tomaat Paola F1 is een geweldig product dat deel uitmaakt van de uitgebreide collectie zaden van het gerenommeerde merk Van Hemert & Co. Dit merk staat bekend om zijn hoogwaardige producten voor tuiniers van alle niveaus. Met deze bestelling ontvangt u niet één, maar twee exemplaren van de prachtige Tomaat Paola F1, en dat alles voor een geweldige prijs. En als u nog meer wilt bestellen, kunt u dat doen in veelvouden van twee stuks. De Tomaat Paola F1 is een ware traktatie voor liefhebbers van verse groenten. Deze tomaat is van uitstekende kwaliteit en heeft een heerlijke smaak die uw smaakpapillen zal verwennen. Met zijn sappige en sappige textuur is deze tomaat perfect om te verwerken in salades, sauzen en tal van andere gerechten. Bovendien is de Tomaat Paola F1 een prachtige toevoeging aan uw moestuin. Met zijn mooie rode kleur en compacte formaat zal hij zeker de aandacht trekken en een lust voor het oog zijn. Mis deze kans niet om dit geweldige artikel aan uw collectie toe te voegen!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomaat Paola F1Van Hemert Co

De Tomaat Paola F1Van Hemert Co kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tomaat Paola F1Van Hemert Co bloeit . 

De Tomaat Paola F1Van Hemert Co is . Heerlijk om mee te koken.

De Tomaat Paola F1Van Hemert Co kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomaat Paola F1Van Hemert Co groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tomaat Paola F1Van Hemert Co vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.