Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Van Hemert Co PompoenHokkaido

Van Hemert Co PompoenHokkaido

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Van Hemert Co PompoenHokkaido groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Van Hemert Co PompoenHokkaido

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Van Hemert Co PompoenHokkaido

De Van Hemert Co PompoenHokkaido is een heerlijke pompoensoort die oorspronkelijk uit Japan komt. Met zijn zeer smakelijke vruchtvlees is deze pompoen een ware culinaire traktatie. De vruchten groeien uit tot een indrukwekkend formaat van ongeveer 2 tot 3 kilo en zijn perfect geschikt om te bewaren tijdens de eerste wintermaanden. Wat deze pompoen extra bijzonder maakt, is zijn lange houdbaarheid. Je kunt de Van Hemert Co PompoenHokkaido moeiteloos enkele maanden bewaren, waardoor je er lang van kunt genieten. Zet hem op een koele en droge plek en je zult versteld staan van hoe lang deze pompoen vers blijft. Met zijn unieke smaak en duurzaamheid is de Van Hemert Co PompoenHokkaido de ideale keuze voor zowel culinaire liefhebbers als tuiniers. Voeg deze prachtige pompoen toe aan je tuin of maak er de meest verrukkelijke gerechten mee. De mogelijkheden zijn eindeloos met deze Japanse parel.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Van Hemert Co PompoenHokkaido

De Van Hemert Co PompoenHokkaido kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Van Hemert Co PompoenHokkaido bloeit Zomer. 

De Van Hemert Co PompoenHokkaido is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Van Hemert Co PompoenHokkaido kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Van Hemert Co PompoenHokkaido groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Van Hemert Co PompoenHokkaido vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.