Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Prei Hannibal BIO

Sluis Garden Prei Hannibal BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Prei Hannibal BIO groeit februari tot juni en oogst vanaf september tot november. Deze Prei wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Prei Hannibal BIO

Aantal in verpakking350 stuk(s)
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis Garden Prei Hannibal BIO

Sluis Garden Prei Hannibal BIO is een hoogwaardig product voor tuinders. Deze prei is perfect voor de late herfst en kan worden geoogst tot het midden van de winter. De prei heeft een lengte van ongeveer 25 cm en heeft een prachtige donkergroene kleur. Deze soort prei is zeer goed bestand tegen verschillende ziektes en plagen en kan na de oogst lang bewaard worden. Om optimaal te groeien, wordt aangeraden om de zaden van Sluis Garden Prei Hannibal BIO onder glas te zaaien of buiten op een zaaibed tot half juni. Het is belangrijk om dun te zaaien en de planten uit te planten wanneer ze de dikte van een potlood hebben bereikt. Hierbij dient een plantgat van 18 cm diep te worden gemaakt. De planten worden in het plantgat geplaatst, waarbij de wortels op de bodem van het gat rusten. Een beetje water geven zorgt ervoor dat de plant goed kan groeien. Naarmate de plant groeit, zal het plantgat zichzelf vullen. Daarnaast is het belangrijk om te vermelden dat de zaden van Sluis Garden Prei Hannibal BIO biologisch geteeld zijn. Dit betekent dat ze zijn geproduceerd, schoongemaakt en verpakt volgens de biologische productiemethode. Deze methode wordt nauwlettend gecontroleerd door de stichting SKAL, die het certificeringsnummer 026035 / NL-BIO-01 heeft toegekend. Met deze biologische zaden kunt u met een gerust hart genieten van gezonde en duurzame prei.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Prei Hannibal BIO

De Sluis Garden Prei Hannibal BIO kan je februari tot juni en oogst vanaf september tot november zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis Garden Prei Hannibal BIO bloeit . 

De Sluis Garden Prei Hannibal BIO is Prei. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Prei Hannibal BIO kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Prei Hannibal BIO groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Prei Hannibal BIO vind je 350 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.