Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren

Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren groeit 3 maanden. Deze Peper wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren

Aantal in verpakking3 paar
StandplaatsZon
BloeitijdMei-Oktober
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren

In de Baza Hangtuintjes Tomaten, Rode Peper en Basilicum vind je de perfecte combinatie van smakelijke en aromatische planten om je eigen verticale tuin te creëren. Dit innovatieve product stelt je in staat om een groene oase te creëren op je balkon, schutting of zelfs in je keuken. Elk zakje bevat hoogwaardige biologische aarde en zaden, zodat je meteen kunt beginnen met tuinieren. De tomatenplantjes zullen je verrassen met sappige en zoete tomaten, terwijl de rode pepers een pittige kick aan je gerechten toevoegen. De basilicumplantjes geven je gerechten een heerlijk aroma en zijn perfect om vers te plukken voor een smakelijke toevoeging aan salades, pasta's en sauzen. Met deze hangtuintjes kun je niet alleen genieten van de smaak en geur van verse, zelfgekweekte kruiden en groenten, maar voeg je ook een vleugje natuur toe aan elke ruimte. Creëer je eigen stadstuin en laat je verrassen door de mogelijkheden van verticaal tuinieren. De Baza Hangtuintjes Tomaten, Rode Peper en Basilicum zijn de ideale keuze voor iedereen die op zoek is naar een praktische en stijlvolle manier om te genieten van de voordelen van tuinieren, zelfs in kleine ruimtes.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren

De Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren kan je 3 maanden zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren bloeit Mei-Oktober. 

De Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren is Peper. Heerlijk om mee te koken.

De Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Baza Hangtuintjesten Tomaten, Rode Peper en Basilicum Verticaal tuinieren vind je 3 paar in de verpakking. Veel zaaiplezier.