Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Ui Brunswijker

Sluis Garden Ui Brunswijker

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Ui Brunswijker groeit Voorjaar - zomer. Deze Ui wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Ui Brunswijker

Aantal in verpakking400 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Ui Brunswijker

De Sluis Garden Ui Brunswijker is een unieke platronde rode ui die perfect geschikt is voor lange bewaring. Met zijn levendige rode kleur en scherpere smaak biedt deze ui een heerlijke toevoeging aan diverse gerechten. Om deze ui succesvol te kweken, raden we aan om dun te zaaien direct in de vollegrond op regels met een regelafstand van 25 cm en een plantafstand van 15 cm. Zorg ervoor dat het zaad goed wordt afgedekt en houd de grond continu vochtig. Na het opkomen van de zaailingen is het belangrijk om niet te veel uit te dunnen. Om de groei te bevorderen, adviseren we om de grond licht te bemesten, bij voorkeur met compost. De uien kunnen worden geoogst zodra het loof is afgestorven. Het is aan te raden om de uien en het loof ongeveer 1 week op het veld te laten nadrogen voor optimale smaak en kwaliteit. Met de Sluis Garden Ui Brunswijker haal je niet alleen een prachtige en smaakvolle ui in huis, maar ook een product dat langdurig kan worden bewaard. Proef de unieke scherpte en geniet van de rijke smaak die deze rode ui te bieden heeft.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Ui Brunswijker

De Sluis Garden Ui Brunswijker kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Ui Brunswijker bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Ui Brunswijker is Ui. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Ui Brunswijker kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Ui Brunswijker groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Ui Brunswijker vind je 400 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.