Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28

Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28 groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28

Franchi Prei, Porro Tornado/D'Elbeuf 107/28 is een wintersoort prei met prachtige lange witte stelen en donkergroene bladeren. Deze prei is speciaal ontwikkeld om te gedijen in koudere temperaturen, waardoor het een uitstekende keuze is voor de wintermaanden. Met Franchi Prei, Porro Tornado/D'Elbeuf 107/28 kunt u genieten van een overvloedige oogst gedurende de wintermaanden. Zaai deze prei tussen februari en juni, en u kunt in oktober beginnen met oogsten. De oogstperiode loopt door tot en met februari, waardoor u verse en smaakvolle prei rechtstreeks uit uw eigen tuin kunt halen, zelfs tijdens de koudste maanden van het jaar. Deze prei is niet alleen heerlijk en voedzaam, maar ook een mooie toevoeging aan uw moestuin. De lange witte stelen geven een prachtig contrast met de donkergroene bladeren, waardoor uw tuin er levendig en kleurrijk uitziet, zelfs in de winter. Franchi Prei, Porro Tornado/D'Elbeuf 107/28 is de ideale keuze voor de gepassioneerde tuinier die graag het hele jaar door verse en gezonde groenten wil oogsten.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28

De Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28 kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28 bloeit . 

De Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28 is . Heerlijk om mee te koken.

De Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28 kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28 groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Franchi Prei, Porro Tornado/D’Elbeuf 107/28 vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.