Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout

Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout groeit Mei Juni Juli Augustus September. Deze Tomaten wordt maximaal 30 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdMei Juni Juli Augustus September
BloeiperiodeZomer, Voorjaar

 

Omschrijving van de Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout

Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers is een geweldige toevoeging aan de Tomato Box-serie. Deze kweekset is perfect voor iedereen die graag zijn eigen tomaten wil kweken, of je nu een balkon, terras of zelfs een vensterbank hebt! Gemaakt van duurzaam FSC hout, is deze kweekset niet alleen functioneel, maar ook milieuvriendelijk. Met de Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers kun je nu zelf genieten van verse, zelfgekweekte tomaten. Dankzij het gemakkelijke kweeksysteem is het kweken van tomaten nog nooit zo eenvoudig geweest. De set bevat alles wat je nodig hebt, inclusief zaden, potgrond en een handige handleiding. Het enige wat je hoeft te doen is de zaden planten, ze water geven en ze de juiste verzorging geven. Voor je het weet, heb je heerlijke tomaten om te oogsten. Met de Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers kun je niet alleen genieten van de voldoening van het zelf kweken van je eigen voedsel, maar je draagt ook bij aan een duurzame levensstijl. De kweekset is gemaakt van FSC hout, wat betekent dat het afkomstig is van duurzaam beheerde bossen. Dus naast het feit dat je heerlijke tomaten kunt kweken, draag je ook bij aan het behoud van onze kostbare bossen. Aarzel niet langer en haal nu je Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers in huis om te genieten van de smaak van verse,.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout

De Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout kan je Mei Juni Juli Augustus September zaaien. De bloeiperiode is Zomer, Voorjaar.

De Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout bloeit Mei Juni Juli Augustus September. 

De Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout is Tomaten. Heerlijk om mee te koken.

De Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout groeit maximaal tot 30 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Tomato Box Kweekset Tomaten Heartbreakers gemaakt van FSC hout vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.