Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt

Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt groeit . Deze wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt

Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle is een fantastische toevoeging aan elke tuin. Deze ronde rode radijs is zeer eenvoudig te telen en staat bekend om zijn langdurige versheid. In tegenstelling tot andere radijzen wordt deze variant niet snel voos, waardoor je langer van de heerlijke smaak kunt genieten. Het telen van deze radijs is een fluitje van een cent. Je zaait de zaden gewoon uit de volle hand ter plaatse in de grond. Het bijzondere van deze zaden is dat ze op de grond blijven liggen, waardoor je een gelijkmatige verspreiding krijgt. Om ervoor te zorgen dat het zaad goed contact maakt met de grond, raden we aan om het stevig aan te drukken. Zo geef je de radijs de beste start om te groeien. Deze radijs heeft veel licht nodig, dus zorg ervoor dat hij op een zonnige plek in je tuin staat. Daarnaast is regelmatig water geven essentieel om ervoor te zorgen dat de radijs goed kan groeien en zijn knapperige textuur behoudt. Met Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle geniet je binnen de kortste keren van heerlijk verse radijsjes, rechtstreeks uit je eigen tuin.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt

De Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt bloeit . 

De Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt is . Heerlijk om mee te koken.

De Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Tuin de Bruijn® zaden Radijs Cherry Belle Zeer eenvoudige teelt vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.