Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch

Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 40 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch

Aantal in verpakking1200 stuk(s)
StandplaatsZon
Bloeitijdnvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch

De Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch is een uniek en veelzijdig product voor in de tuin. Deze knolletjes hebben een platte vorm met een witte vlezige binnenkant en een opvallende rode kop. Ze kunnen zowel rauw als gestoofd gegeten worden, waardoor ze perfect zijn voor verschillende gerechten en bereidingswijzen. Om de beste kwaliteit en smaak te behouden, is het belangrijk om de knollen niet te groot te laten worden. Als ze te groot worden, kunnen ze namelijk voos worden. Het is daarom aan te raden om de knollen te oogsten wanneer ze ongeveer 6 cm groot zijn. Het zaaien van de Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch is eenvoudig. Dun uitzaaien op regels en vervolgens in de rij uitdunnen. Wat deze knolletjes extra bijzonder maakt, is dat ze geschikt zijn voor alle soorten grond. De grond hoeft niet of zeer weinig bemest te worden, waardoor het een duurzame en milieuvriendelijke keuze is. De Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch kan zowel in het voorjaar als in het najaar gezaaid worden, waardoor je het hele jaar door kunt genieten van deze heerlijke smaakmaker. Voeg deze unieke knolletjes toe aan je moestuin en geniet van hun veelzijdigheid en smaak!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch

De Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch bloeit nvt. 

De Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch groeit maximaal tot 40 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Meiraap Milanesetekop biologisch vind je 1200 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.