Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard

Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard

Aantal in verpakking1 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard

De Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard zijn een ware traktatie voor het oog en de smaakpapillen. Deze pompoenvariëteit kan worden gekweekt vanaf eind april tot half juni. Begin met het zaaien in de volle grond op een zaaibed en verplant de jonge zaailingen vervolgens naar een vruchtbare grond. Deze middelgrote pompoenen hebben een prachtige ronde vorm en een levendige oranje kleur. Wat deze pompoenen echt bijzonder maakt, is hun ietwat gerimpelde huid, die een rustieke charme toevoegt aan elk herfstdecor. Maar dat is nog niet alles! Deze pompoenen zijn ook zeer veelzijdig in de keuken. Ze zijn perfect geschikt om te koken, in te maken en op te vullen met heerlijke ingrediënten naar keuze. Geniet van de heerlijke smaak en de prachtige uitstraling van de Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard in uw tuin. Of voeg ze toe aan uw culinaire creaties om een vleugje herfst in uw gerechten te brengen. Deze pompoenen zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een ware smaaksensatie. Verwen uzelf en uw gasten met deze unieke pompoenen en creëer een warme en gezellige sfeer tijdens de herfstmaanden.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard

De Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard bloeit Zomer. 

De Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy Ornamental Pompoenen Hubbard vind je 1 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.