Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch

Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch groeit Voorjaar - zomer. Deze Pompoen wordt maximaal 50 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch

Aantal in verpakking13 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch

De Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch is een fantastische toevoeging aan je tuin. Deze stevige diep oranje vruchten zijn niet alleen prachtig om naar te kijken, maar ook nog eens zeer lang houdbaar. Ze zijn perfect geschikt voor consumptie, maar kunnen ook dienen als decoratief element in je tuin. Deze pompoen heeft een heerlijke smaak die doet denken aan kastanjes. Vooral in soepen komt de smaak goed tot zijn recht. Je kunt de zaden zaaien onder glas in een bakje, of direct in een grote bloempot. Na half mei, wanneer de plant 4 echte bladeren heeft, kun je de pompoen uitplanten in de grond. Houd er rekening mee dat pompoenen erg gevoelig zijn voor nachtvorst. Zorg dus voor voldoende bescherming. Om ervoor te zorgen dat de plant optimaal groeit, heeft hij veel mest, vocht en warmte nodig. Een compost- of mesthoop is daarom een uitstekende plek om deze pompoen te laten gedijen. Wees niet verbaasd als de ranken te lang worden. Je kunt ze eenvoudig afsteken om de plant onder controle te houden. Met deze Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch haal je niet alleen een smaakvolle en prachtige toevoeging aan je tuin, maar ook een geweldige bron van culinaire inspiratie.

Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch

De Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch bloeit Zomer. 

De Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch is Pompoen. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch groeit maximaal tot 50 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Pompoen Uchiki KuriBiologisch vind je 13 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.