Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla

Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla groeit . Deze Sla wordt maximaal hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla

Aantal in verpakking
Standplaats
Bloeitijd
Bloeiperiode

 

Omschrijving van de Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla

Pinilla is een bijzondere variant van de Little Gem sla, die door vele jaren van zorgvuldige selectie nu een uitstekende vorstbestendigheid heeft. Hierdoor wordt het ook wel Winter Gem genoemd. Met deze eigenschap kunt u Pinilla zelfs in de winter in een koude kas zaaien en oogsten. Maar dat is niet alles, want buiten het winterseizoen kunt u deze sla ook in de volle grond zaaien voor een heerlijke oogst in het voorjaar en najaar. Wat Pinilla echt onderscheidt, is het mooie compacte hart en de heerlijk zoete smaak. Of u nu een salade wilt maken of een frisse toevoeging aan uw sandwich wilt, deze sla zal zeker uw smaakpapillen verwennen. Bovendien is Pinilla ook nog eens goed bestand tegen verschillende ziektes, waardoor u zonder zorgen kunt genieten van deze smaakvolle sla. Met de Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla haalt u een veelzijdige en smaakvolle sla in huis. Zaai het in de koude kas in de winter, of in de volle grond voor een oogst in het voor- en najaar. Geniet van de compacte hart en de heerlijke zoete smaak, terwijl u zich geen zorgen hoeft te maken over ziektes. Ontdek zelf waarom de Pinilla sla de perfecte keuze is voor elke tuinier en fijnproever.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla

De Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla kan je zaaien. De bloeiperiode is .

De Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla bloeit . 

De Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla is Sla. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla kan je het beste zaaien op een rijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla groeit maximaal tot hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis gardentezaad Little Gem Pinilla vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.