Zoek
Sluit dit zoekvak.
  1. Zaden
  2. Sluis Garden Posteleine BIO

Sluis Garden Posteleine BIO

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Sluis Garden Posteleine BIO groeit Voorjaar - zomer. Deze Kool wordt maximaal 15 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Sluis Garden Posteleine BIO

Aantal in verpakking7000 stuk(s)
StandplaatsZon
BloeitijdNvt
BloeiperiodeGeen bloemen

 

Omschrijving van de Sluis Garden Posteleine BIO

"Sluis Garden Posteleine BIO is een product dat biologisch geteelde zaden biedt. Deze postelein is een gewas dat warmte nodig heeft en snel kan groeien in een warme en vochtige omgeving. Het kan zowel vroeg onder glas als later in de vollegrond geteeld worden. Het zaaien gebeurt door de zaden dun en rechtstreeks op de aarde te zaaien, waarbij lichte aandrukken nodig zijn. Het is niet nodig om uit te dunnen. Voor zaaien in de vollegrond is het aan te raden om het zaad te bedekken met een vochtige jutezak of lap totdat het ontkiemt. Het is belangrijk om deze bedekking direct na de kieming 's avonds te verwijderen. Postelein heeft een verfrissende, zoutachtige en pikante smaak, en kan gebruikt worden in allerlei groene salades, bij kaas, in soepen, enzovoort. Het is een gezond en smakelijk product dat typisch Nederlands is." Nieuwe details: - Sluis Garden Posteleine BIO is afkomstig van biologische teeltmethoden, wat betekent dat er geen pesticiden of kunstmatige meststoffen worden gebruikt. - Deze postelein is bijzonder geschikt voor Nederlandse tuinen, omdat het goed gedijt in het Nederlandse klimaat. - De zaden zijn zorgvuldig geselecteerd en van hoge kwaliteit, waardoor u verzekerd bent van een goede oogst. - Naast het gebruik in salades en soepen, kan postelein ook worden gestoomd.

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Sluis Garden Posteleine BIO

De Sluis Garden Posteleine BIO kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Geen bloemen.

De Sluis Garden Posteleine BIO bloeit Nvt. 

De Sluis Garden Posteleine BIO is Kool. Heerlijk om mee te koken.

De Sluis Garden Posteleine BIO kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Sluis Garden Posteleine BIO groeit maximaal tot 15 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Sluis Garden Posteleine BIO vind je 7000 stuk(s) in de verpakking. Veel zaaiplezier.