Search
Close this search box.
  1. Zaden
  2. Buzzy® Organic Citroenmelisse

Buzzy® Organic Citroenmelisse

4.5/5

Moestuinieren! Een nieuwe trend die helemaal hot is momenteel. Veel mensen hebben een eigen moestuin of gebruiken een stukje van hun tuin of balkon om eigen groenten en fruit te kweken.
Deze Buzzy® Organic Citroenmelisse groeit Voorjaar - zomer. Deze wordt maximaal 45 cm hoog. Lees verder voor meer informatie.

Specificaties Buzzy® Organic Citroenmelisse

Aantal in verpakking
StandplaatsZon
BloeitijdZomer
BloeiperiodeZomer

 

Omschrijving van de Buzzy® Organic Citroenmelisse

Met Buzzy® Organic Citroenmelisse kunt u nu uw eigen citroenmelisse op een natuurlijke en biologische manier kweken. Deze bijzondere plant, ook wel bekend als de "honingplant", heeft een heerlijk frisse citroenachtige smaak en een aangename geur. Met de biologische zaden die bij dit pakket zijn inbegrepen, kunt u direct aan de slag! De Buzzy® Organic Citroenmelisse is perfect voor liefhebbers van verse kruiden en gezonde voeding. Deze plant is niet alleen een aanwinst voor uw tuin, maar ook een waardevolle toevoeging aan uw culinaire creaties. Voeg de fijngehakte bladeren toe aan salades, drankjes, desserts of maak er een verfrissende thee van. De mogelijkheden zijn eindeloos! Dankzij de biologische zaden kunt u er zeker van zijn dat u op een milieuvriendelijke manier uw eigen citroenmelisse kweekt. Geen kunstmatige bestrijdingsmiddelen of genetisch gemodificeerde organismen, alleen puur natuurlijke groei. Begin vandaag nog met het kweken van uw eigen Buzzy® Organic Citroenmelisse en geniet van de smaakvolle en geurige toevoeging aan uw gerechten!

Picture of Darrell
Darrell

Expert

De meeste vrije tijd die ik heb besteed ik in mijn moestuin. Sinds een paar jaar ben ik trotse bezitter van een eigen moestuin. Na een jaar proefdraaien en ontdekken welke groenten goed bij elkaar gaan en welke zaden je vooral niet naast elkaar moet planten, heb ik nu ervaring en daardoor kan ik jou perfect advies geven over het beginnen van jouw moestuin en welke zaden je wel of niet kan gebruiken.

Veelgestelde vragen Buzzy® Organic Citroenmelisse

De Buzzy® Organic Citroenmelisse kan je Voorjaar - zomer zaaien. De bloeiperiode is Zomer.

De Buzzy® Organic Citroenmelisse bloeit Zomer. 

De Buzzy® Organic Citroenmelisse is . Heerlijk om mee te koken.

De Buzzy® Organic Citroenmelisse kan je het beste zaaien op een Zonrijke plek. Daar groeit deze het beste.

De Buzzy® Organic Citroenmelisse groeit maximaal tot 45 cm hoogte.

Bij het kopen van deze Buzzy® Organic Citroenmelisse vind je in de verpakking. Veel zaaiplezier.